søndag den 30. november 2008

Julekalender til mit arbejde ...


Vi har en juletradition på mit arbejde hvor der hvert år skal laves en navne-julegave-kalender. Som regel er det vores børn der laver selve kalenderen, og i år skulle det være min den ældste der skulle kreere en kalender med navne bagved alle lågerne.
Det gad han så bare IKKE ...... så mor her måtte igang med restepapir og pynt :o) i sidste øjeblik. (Er lige blevet færdig)
Den her kalender er nem og hurtigt at lave. I stedet for låger har jeg lavet "lommer" med tags i. På hver tag står to navne som så må trække en gave dén dag :o)
Jeg håber de kan lide den på arbejde .....
How to: (Netti :o)
Jeg har brugt bagsiden af en 30x30 papirblok som hårdt karton til at lime papir og pynt på.
Baggrunden er lavet af tre stykker julemønsterpapir, og et bånd jeg har limet på den øverste del. Derefter har jeg sværtet kanten på kartonen med mørk brun glimmerfarve. Så har jeg skåret 17 stykker papir fra restekassen i 4x4,5 og sværtet. De er så sat på baggrunden som lommer. Derefter har jeg stanset 17 små tags ud på min Bigshot i forskellige farver fra restekassen og skrevet navne på hver tag. Som datoer har jeg brugt QK snowman alfabet. Til sidst har jeg pyntet lommerne med forskellige QK julemotiver og sat bånd i alle tags og puttet dem ned i lommerne. - Rigtig god fornøjelse :o)

3 kommentarer:

Stine66 sagde ...

HVIS de ikke kan lide den er de nogen SKARN......Den er flot !

Netti sagde ...

Hold da op hvor er den flot! Super idé. kan du ikke ligge en how to her på din blog?

Jeg tror at du hermed har dømt dig selv til at lave den hvert år :)

Rikke sagde ...

hvor er den bare lækker ane
super go ide du har fundet på :)

ja jeg tror netti har ret hehe
knus