tirsdag den 27. maj 2008

Jeg har fået en award ...... SMIIILLLL ....


Jeg har fået en award af Stine66, og jeg er simpelthen så stolt af den, og super glad for den. Jeg har aldrig fået en award før, så den vil blive husket ALTID :o)

Tusind Tusind Tak Søde Stine.

Sådan en skal jo så gives videre til 4 personer, og jeg har jo mest lyst til at give den tilbage til Stine fordi jeg meget ofte er inde på hendes hjemmeside og hente godt humør og inspiration, meeen det må man vist ikke, så derfor giver jeg den videre til:

  • Signe Nagly - fordi din hjemmeside altid inspirerer mig, og jeg er vild med din lækre enkle stil - også selvom du ikke scrapper lige for tiden :o)
  • Marianne Brødbæk Møller - fordi det er dejligt at have en sød scrap veninde lige om hjørnet, og din blog skal nok blive meget mere kreativ når børnene bliver lidt større ... (jeg ved hvordan du har det).
  • Rikke (Scraps) - fordi du altid er så sød og tålmodig med mig. Det er ALTID en inspiration at komme på din blog, og jeg elsker vores aftener hvor vi sidder og chatter på msn.
  • Tina Brun - du har godt nok ingen blog endnu, men jeg ved din mand arbejder på en hjemmeside til dig. Vi handler scrapting sammen, og udveksler teknikker, - også er du en god kollega. Du gør det sjovt at komme på arbejde for jeg er altid spændt på at se hvad du har lavet af super flotte kort.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Ane! Tusind tak for awarden og dine varme ord :-) Jeg synes ligeledes at det er dejigt at kigge forbi her hos dig. Undskyld at det har taget mig så længe at "se" det, har været offline i snart 9 dage!!!! Knus herfra

Marianne Brødbæk Møller sagde ...

Hej Ane, tak for din award, det er altid dejligt at blive tænkt på ;-)
og jeg nyder dagligt at gå forbi din blog for at se om du nu har haft lidt tid til overs til scrap og kort ;-) Knus og tak

Rikke sagde ...

taaak ane :)savner dig